Flera trafikolyckor har inträffat i länet under fredagen. Genrebild. Foto: Johan Nilsson/TT

Flera trafikolyckor i snön – E4:an stängdes av

Uppdaterad
Publicerad

E4:an stängdes av i norrgående riktning vid Brunstorp i Huskvarna efter att en lastbil kört in i mitträcket. Det är en av många trafikolyckor som inträffat i snön i Jönköpings län under fredagen.

Det var vid sextiden olyckan vid Brunstorp inträffade. Ingen person kom till skada i samband med händelsen. Morgontrafiken leddes om under tiden. Vid åttatiden började trafiken släppas på igen.

Vid halv två inträffade en annan lastbilsolycka vid Gyllene Uttern längre norrut då en lastbil körde in i mitträcket. Vid Torsvik hamnade en personbil upp och ner i diket. Även vid Ljungarum i Jönköping inträffade en singelolycka med en personbil på riksvägen.

Ingen av de drabbade behövde medfölja ambulans.

Väg blockerad efter frontalkrock

Halv åtta inkom ett larm om en frontalkrock på Norrahammarsleden vid Kättilstorp. Tre personer var inblandade och två medfördes med ambulans.

Vid åtta-tiden inkom två singelolyckor i Vetlandaområdet utan personskador.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.