HV71-spelare deppar efter förlusten i lördagens ishockeymatch i SHL mellan Timrå IK och HV 71 på NHK Arena. Efter matchen var besvikelsen så stor att man inte tackade sina tillresta fans. Foto: TT

HV71 ber fansen om ursäkt

Uppdaterad
Publicerad

Att vara spelare i HV71 är just nu ganska tufft. Spelet fungerar inte och efter den tredje raka förlusten mot Timrå i lördags tackades inte fansen som åkt från Jönköping till Timrå – nu ber spelarna om ursäkt.

Timrå besegrade i lördags HV71 med 2-1. Det var tredje raka förlusten för HV och laget ligger just nu näst sist i tabellen.

Besvikelsen bland spelarna var efter lördagsmatchen mycket stor. Så stor att man inte tackade fansen efter matchen och nu går klubben ut på twitter och i ett tweet riktat till supporterklubben North Bank Supporters ber man om ursäkt.

”Ert stöd är otroligt viktigt för oss och att tacka efter matchen ska vara en självklarhet oavsett slutreslutat” skriver klubben som nu meddelar att man kommer att ersätta de fans som åkte upp till Timrå för sina kostnader kring resan.

Se tweetet nedan.

I ett tweet riktat till supporterklubben ber HV71 om ursäkt. Foto: Skärmdump

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.