Foto: TT

J-Södra säljer sittplatser för 99 999 kronor

Uppdaterad
Publicerad

J-Södra blickar mot allsvenskan, men samtidigt brottas man med en tuff ekonomi. Nu försöker man få supportrarna att köpa sina säsongskort för nästa säsong redan nu och lockar med en livstids sittplats för 99 999 kronor.

J-Södra har ett pressat läge ekonomiskt. Den planerade försäljningen av Alexander Jallow i somras blev aldrig av och likviditeten i klubben är inte vad den borde vara.

– Det vi nu kan konstatera är att vi inte sålt någon spelare under det så kallade ”sommarfönstret” vilket är väldigt positivt i vår fortsatta kamp om de allsvenska plasterna till nästa säsong. Nackdelen dock är att vi har ett pressat läge med likviditeten då planerade försäljningar inte genomfördes, skriver klubben på sin hemsida.

För att bättra på likviditeten försöker klubben nu få sina supportrar att redan nu köpa sina säsongskort. Man erbjuder även både sitt eller ståplats på längre tid. Tror man att man kommer att fortsätta vara Södrafan resten av livet går det att säkerställa en sittplats för 99 999 kronor eller en ståplats för 24 999 kronor.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.