Under måndagen kallades polisen till en bostad på en mindre ort utanför Eksjö. Nu är en kvinna häktad misstänkt för mord. Foto: Mikael Fritzon/TT

Kvinna häktad misstänkt för mord utanför Eksjö

Uppdaterad
Publicerad

Den kvinna som misstänks för att ha tagit livet av en man i en bostad utanför Eksjö häktades på torsdagen av Eksjö tingsrätt. Kvinnan misstänks för mord.

Det var i måndags som polis larmades till en adress på en mindre ort utanför Eksjö. I bostaden hittades en man och en kvinna skadade och mannen avled senare.

Misstänkt för mord

Kvinna, som är i 40-årsåldern, fick själv föras till sjukhus med skador, men anhölls senare. Under torsdagsförmiddagen beslutade Eksjö tingsrätt att häkta henne på sannolika skäl misstänkt för mord, vilket är den högre misstankegraden.

Varken polis eller åklagare har velat uttala sig om några detaljer kring vad som har hänt, men kvinnan nekar till brott.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Hör vår reporter Linda Mathillas berätta om händelsen utanför Eksjö där en kvinna nu är misstänkt för mord. Foto: SVT

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.