Foto: TT/Arkiv

Lastbilschaufför misshandlade vägarbetare

Uppdaterad
Publicerad

En lastbilschaufför är misstänkt för misshandel efter att ha gett sig på en vägarbetare i samband med att han körde fel vid ett vägarbete.

Det var vid halv två-tiden som polisen larmades till ett vägarbete i Skillingaryd. En person som arbetade vid ett vägarbete hade fått sin arm klämd i dörren av en lastbilschaufför.

Chauffören körde fel vid vägarbetet och stannade sin bil. När personal gick för att prata med föraren ville han inte prata utan försökte då stänga förardörren. Vägarbetaren fick då armen i kläm. Chauffören ska ha öppnat och stängt dörren flera gånger. Efter konflikten körde han från platsen.

Norr om Värnamo, på E4:an i höjd med Hörle kunde polisen få stopp på lastbilen och lastbilschauffören förhördes. En anmälan om misshandel upprättades.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.