• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Bergsjö i Nordanstigs kommun, Gävleborgs län. Det brinner i en villa i Bergsjö i Nordanstigs kommun. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. Räddningsledaren uppmanar också allmänheten att hålla sig borta från platsen där det brinner. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Gävleborg.

Man i Nässjö avliden efter att ha klämts under sin bil

Uppdaterad
Publicerad

En man i 65-årsåldern har under torsdagen omkommit i Nässjö efter att ha klämts under sin bil. Mannen fördes till sjukhus med ambulans, men hans liv gick inte att rädda.

Det var en förbipasserande person som larmade strax efter klockan 06 på torsdagsmorgonen om en olycka i centrala Nässjö.

Polisen har inlett en utredning om vållande till annans död för att av utredningstekniska skäl kunna ta reda på vad som hänt mannen.

– Det finns inget i nuläget som tyder på brott, utan det verkar vara en olycka, säger polisens presstalesperson Mats Pettersson.

Han säger att bilens motor var igång när polis och ambulans kom till platsen, och att mannen låg under bilen då. Vad han ska ha gjort under bilen är inte känt.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.