arkivbild Foto: SVT

Fylla och misshandel under stökig bilträff i Nässjö

Uppdaterad
Publicerad

En man i 20-årsåldern ska ha slagit en kvinna och utsatt en annan man för grov misshandel genom sparkar mot kroppen. Detta skedde på en bilträff vid en bensinmack i Nässjö kommun där några tiotals personer samlades under fredagskvällen.

Strax innan elva på fredagskvällen fick polisen samtal om bråk och stök vid en bensinmack i Nässjö kommun. När polisen kom till platsen möttes de av en bilträff med hög berusningsgrad och de tvingades att kalla på förstärkning.

– Flera patruller fick ansluta och det blev ett par stycken omhändertaganden för berusning och störning av allmän ordning och en person är också misstänkt för ringa narkotikabrott, säger Thomas Agnevik, presstalesperson på polisen.

Knuffade och sparkade en man

Två män är gripna och misstänkt för två fall av misshandel. En kvinna i 20-årsåldern fick ett slag i ansiktet och i det fallet har det startats en utredning om ringa misshandel.

Det har också startats en utredning om grov misshandel efter att samma man ska ha utsatt en annan man för en knuff och sedan sparkat på honom när han låg på marken.

Hur många var på den här bilträffen?

– Jag har ingen exakt siffra, några tiotals så relativt många för att vara i Nässjö, men det ska inte ha rört sig om ett tresiffrigt antal, säger Thomas Agnevik.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.