Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Grannen Safa Koujan tycker händelsen är otäck, i klippet förklarar hon att det är första gången hon upplever det. Foto: SVT

Oro bland grannar efter misstänkt mord i Nässjö

Uppdaterad
Publicerad

Flera grannar är oroliga efter att två män i 20- respektive 25-årsåldern hittats döda i samband med en brand i Nässjö igår kväll. Polisen vet ännu inte hur männen dött, men har inlett en förundersökning om mord.

Fortfarande på fredagsförmiddagen fanns avspärrningarna kvar i trappuppgången, och polisens tekniker arbetade vidare.

En kvinna SVT möter har packat en väska för att bege sig till släktingar eftersom det känns så obehagligt att vara hemma.

Dubbelmord i Nässjö

Beredskap på skolan

På Runnerydsskolan intill platsen har skolan i dag satt in extra resurser för att möta oroliga elever

– Vi försöker vara lyhörda. Det har berört väldigt olika, men vi har en beredskap möta upp tankar och frågor, med många vuxna runt barnen idag, säger rektor Magnus Olsen.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Ingrid bor i närheten av den lägenhet där polisen misstänker att två män blivit mördade. Hör hennes tankar i klippet ovan. Foto: SVT/Linda Mathillas

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Dubbelmord i Nässjö

Mer i ämnet