Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Stuntmannen Otto Nyholm gör succé på nätet. Se mer i klippet ovan. Foto: Fredrik Weibull/ SVT

Otto gör succé på nätet – se hans galna stunts

Uppdaterad
Publicerad

Stuntmannen Otto Nyholm som jobbar på High Chaparral gör nu succé på nätet. På bara några veckor fick ett av hans klipp på sociala medier enormt stor spridning.

Otto Nyholm är 26 år gammal och han är född och uppvuxen i Finland. Redan i tidig ålder insåg han att han hade fallenhet för att göra volter och våghalsiga stunts. 

– Jag började med akrobatik när jag var mindre. Jag hoppade på studsmatta och gjorde volter och tricks som jag sedan lade ut på Youtube, säger han.  

Gör succé på nätet 

2020 började han jobba professionellt som stuntman och förra sommaren kom han till High Chaparral för att jobba på deras shower. Nu gör han alltså succé på nätet. Ett av hans klipp på sociala medier hade efter fyra veckor nästan 15 miljoner visningar, över 1 miljon likes och 10 000 kommentarer. 

– Jag var inte beredd på att det skulle få sådan spridning, men jag är otroligt tacksam för det. Men det är lite skrämmande på samma gång att det fick sådan spridning, säger Otto Nyholm och ler. 

I klippet avslöjar han en hemligheten bakom succéklippet.   

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.