Fredrik Wagner är skådespelare och kom precis tillbaka till Sverige efter att en filminspelning avslutats i Riga. Emma Örtlund som slog igenom i filmen ”Catwalk” ser fram emot en lugn påsk. Foto: Privat

Så ser vardagen ut för länets kändisar

Uppdaterad
Publicerad

På grund av coronapandemin ser vardagen annorlunda ut för många av oss – inte minst för kändisarna ute i länet. I klippet berättar bland annat en hockeylegendar, en före detta partiledare och flera skådespelare från länet om deras nya vardag.

Bland de som vill önska länsborna glad påsk finns hockeylegendaren Johan Davidsson som tagit SM-guld med HV71, Emma Örtlund känd från filmen ”Catwalk”, och skådespelaren Fredrik Wagner.

Tidigare partiledaren Alf Svensson håller sig i karantän och Youtubern Kevin ”Kevzter” Sundqvists vardag ser ganska lik ut framför datorskärmen. Karin Mårtenson är sångare och övar stämmor hemma med sin son och racerföraren Felix Rosenqvist är i USA och tävlar i sin simulator. Sångaren i ”The Moniker” Daniel Karlsson leker mest med sonen och håller avstånd till grannarna.

Se kändisarna berätta mer om sin vardag i klippet ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Corona Jönköping

Mer i ämnet