Jenni Asserholt lämnar uppdraget som sportchef för HV71s damlag. Foto: Jessica Gow/TT

Sportchefen Jenni Asserholt lämnar HV71

Uppdaterad
Publicerad

Efter bara cirka ett halvår som sportchef för SDHL-laget HV71 väljer Jenni Asserholt att lämna sin tjänst. Det meddelar klubben i ett pressmeddelande.

Asserholt väljer att gå vidare i sitt yrkesliv på annat håll och det blir nu Peter ”Humlan” Hammarström som tar över som sportchef. Inför förra säsongen kom han in som assisterande tränare i SDHL-laget.

– Det är naturligtvis tråkigt att duktiga medarbetar väljer att sluta men Jenni väljer en annan bana i yrkeslivet och vi kan bara önska henne lycka till och tacka henne för sin tid i HV71, säger klubbdirektör Johan Lindbom i uttalande.

Peter Hammarström kommer att ta över rollen helt från och med 1 augusti.

– Givetvis smickrande att få uppdraget. Jag har haft ett väldigt roligt och utvecklande år med tjejerna i laget. Nu ser jag fram emot att ta mig an den nya uppgiften som blir att bygga ett slagkraftigt lag till nästa säsong, säger Peter Hammarström.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.