Två personer fördes till sjukhus efter en fyrhjulingsolycka mellan Lekeryd och Svarttorp. Foto: Mattias Landström/Nyhetswebben

Två till sjukhus efter olycka med fyrhjuling

Uppdaterad
Publicerad

Två personer fick föras till sjukhus efter olycka med en fyrhjuling på länsväg 986 mellan Lekeryd och Svarttorp vid 23-tiden på lördagskvällen. Föraren misstänks för rattfylleri.

Det var strax efter klockan 23 som SOS Alarm fick in larmet om olyckan. En fyrhjuling med två personer hade kört i diket och två personer uppgavs vara drabbade. Räddningstjänst, ambulans och polis larmades till platsen. Både förare och passageraren togs om hand och fördes i ambulans till sjukhus. Deras skadeläge är okänt, uppger polisen.

En man i 55-årsåldern, han som körde fyrhjulingen, blåste positivt i polisens sållningsinstrument och är nu misstänkt för rattfylleri.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.