Foto: Thomas Johansson/TT

Wålemark kommenterar beslutet att lämna

Uppdaterad
Publicerad

Det var ett gemensamt beslut mellan klubben och Wålemark att avsluta samarbetet, det säger han nu själv i en kommentar till SVT Nyheter Jönköping. – Jag önskar föreningen lycka till i framtiden, säger han.

Nu kommenterar Jörgen Wålemark själv torsdagens besked att han lämnar Jönköping Södra efter bara tre matcher i superettan. I ett sms till SVT Nyheter Jönköping skriver han:

”Jag och J-Södra ser olika på klubbens framtid och vilken typ av fotboll föreningen ska spela. Vi har därför gemensamt valt att avsluta vårt samarbete.  Jag vill tacka alla spelare och ledare jag arbetat tillsammans med och önskar föreningen lycka till i framtiden.”

Från Jönköpings Södra kom tidigare under dagen samma signaler, att det handlar om ett gemensamt beslut eftersom synen på hur fotbollen ska spelas skiljer sig för mycket åt.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.