Vilt jubel sedan Boden säkrat elitserieplatsen. Foto: Bildbyrån

Boden Handboll skriver spelkontrakt

Uppdaterad
Publicerad

Boden Handboll IF har gjort klar med flera spelare inför kommande säsong i elitserien

Kontrakt är nu skrivna med Carina Bergdahl, Moa Nilsson och Hanna Hansson och under nästa vecka ska Boden Handboll IF göra klart med fler spelare.

– Carin Bergdahl blir en viktig pusselbit i vårt lagbygge. Med sin inställning och kunnande så kommer hon vara ett ständigt hot för viket motståndarförsvar som helst säger Mikael Carlsson, Boden Handboll IF:s sportchef i ett pressmeddelande.

Boden handboll

De andra två spelarna kommenterar han så här:

– Hanna Hansson som kom till klubben förra säsongen och gjorde en mycket bra säsong kommer under denna säsong att vara en mycket viktig spelare på vänsterkanten.

– Moa Nilsson har under förra säsongen  visat att hon är en spelare med mycket stora utvecklingsmöjligheter till att bli en riktigt bra elitspelare på niometers. En kämpe i försvaret och en spelare med mycket mod i anfallsspelet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Boden handboll

Mer i ämnet