Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Inom loppet av några dagar i juli försvinner två 14-åriga pojkar placerade på olika HVB-hem i Nyköping. De hittas senare mördade. Här får du en sammanfattning av fallet på 60 sekunder. Foto: SVT, Texturfabrik

25-åring från Örebro län misstänks för mord på pojke i Upplands-Bro

Uppdaterad
Publicerad

En 25-årig man från Örebro län häktades tidigare i veckan på sannolika skäl misstänkt för mord på en 14-årig pojke i Stockholm. Pojken hittades mördad i augusti.

14-åringen försvann från ett HVB-hem i Nyköping i juli. Samma månad försvann också en jämnårig pojke från ett annat HVB-hem. Båda pojkarna hittades senare mördade på olika platser.

Sedan tidigare sitter fyra personer häktade misstänkta för medhjälp till mord. 25-åringen från länet misstänks för mord på 14-åringen i Upplands-Bro.

– Det går inte att utesluta att fler personer kan komma att gripas för både mordet i Upplands-Bro och Nynäshamn, säger åklagare Hanna Cardell till SVT Stockholm.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Örebro Krim

Mer i ämnet