Foto: Thomas Wedin

Alla som köade fick biljetter

Uppdaterad
Publicerad

Biljettkön ringlade lång för Martin Almgrens extraföreställning i Lindesberg. Men nu står det klart att biljetterna räckte till alla som köade.

– Det finns en bra bunt kvar att hämta, och alla som köat på morgonen har nu fått biljetter, sa Alicia Kjellarsson som arbetade med biljettutdelningen, vid 12.45-tiden på torsdagen.

SVT Örebro sände under dagen live från den ringlande biljettkön. Enligt Alicia Kjellarsson tog det drygt en halvtimme innan kön slutligen var upplöst.

Martin Almgren – Idolvinnare 2015

– Martinintresset är enormt, vi är helt chockade. I måndags släppte vi biljetter till Martins första konsert och då fick inte alla som stod i kö.

Hade du räknat med den här anstormningen?

– Nej, faktiskt inte. Nu blev jag inte lika förvånad som jag blev i måndags, men det är helt otroligt.

Hur är din känsla, tar biljetterna slut under dagen?

– Det är svårt att säga, men jag hör fortfarande plinget i dörren konstant. Folk är fortfarande här och hämtar i en strid ström.

Martin Almgrens två gratiskonserter kommer hållas fredag 11 december i Lindesberg arena.

Vid 18.00-tiden stod det klart att turistbyråns alla biljetter gick åt innan klockan 16.00. Enligt Alicia Kjellarsson ska det undersökas om det finns biljetter kvar på andra utlämningsställen. I sådana fall kommer de att lämnas till turistbyrån under fredagen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Martin Almgren – Idolvinnare 2015

Mer i ämnet