Vinst för BIK Karlskoga i första hemmamatchen för säsongen. Foto: SVT

BIK Karlskoga besegrade Leksand efter förlängning

Det blev till sist seger för BIK Karlskoga hemma i Nobellhallen i mötet på Leksand.

Nästan 3 000 besökare var på plats på läktaren när säsongens första hemmamatch spelades i Karlskoga på söndagen.

Till hemmafansens glädje blev det en minst sagt bra start för BIK, som satte första målet redan efter 50 sekunder. Två minuter in i matchen kom nästa mål och när första perioden var slut hade Leksand reducerat till 2-1.

I den andra perioden kvitterade Leksand till 2-2. Och när den tredje perioden var slut visade måltavlan 3-3 lika.

Men det blev hemmalaget som i förlängningen satte det sista målet genom Gustaf Thorell, och vann matchen med 4-3.