Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Linnea Thorberg, som går första året på nationellt program i anpassad gymnasieskola på Lindeskolan, är positivt inställd till namnbytet anpassad skola. Foto: SVT

Eleven Linnea: ”Det är jättebra att vi bytt namn”

Publicerad

Bandklippning, ballonger och musik. Under firandet av namnbytet, som ägde rum på Lindeskolan, var Lindesbergs egen Martin Almgren inbjuden för att spela tillsammans med eleverna.

Under firandet var elever från hela den anpassade grundskolan samt gymnasieskolan i Lindesberg på plats i aulan på Lindeskolan. Även gamla elever från skolan och personal från kommunens dagliga verksamhet samt politiker var inbjudna.

På scenen stod Martin Almgren för underhållningen tillsammans med elever från anpassad skola.

En av eleverna som deltog i uppträdandet var Linnea Thorberg, som går första året på nationellt program i anpassad gymnasieskola på Lindeskolan. Hon sjöng ”Skotthål” av den kända artisten Daniel Adams-Ray.

– Jag tycker att det är jättebra att vi har bytt namn, det nya namnet är mycket bättre än förut, säger Linnea Thorberg.

I klippet kan du höra mer vad eleverna tycker om namnbytet och se dem uppträda tillsammans med Martin Almgren

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App Store
Ladda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.