Det blev inget allsvenskt festjubel ikväll för Kif Örebro. Men två chanser till avancemang återstår. Bilden är från ett annat tillfälle. Foto: Cathrine Gustavsson

Inget avancemang för Kif Örebro i dag – två chanser återstår

Ikväll hade Kif Örebro möjlighet att avancera till Allsvenskan, men för det krävdes en vinst mot AIK. Så blev det inte, men än finns det hopp.

Det blev oavgjort i kvällens match mellan Kif Örebro och AIK. När slutsignal blåstes var ställningen 2-2.

Kif Örebro ledde med 2-1 inför andra halvlek. Tyvärr var det bara AIK som gjorde mål under andra halvlek, och med det kvittera ställningen till 2-2.

Nästa chans att säkra en vinst är redan nu på lördag, när Kif Örebro möter Asarum. Tredje och sista chansen blir söndag den 28 oktober, då mot BK30.