Benjamin Isaksson fick utmärkelsen ”Årets manliga stjärnskott”. Foto: Teodor Axlund

Örebroare blev årets manliga stjärnskott på entreprenörsgala

Uppdaterad
Publicerad

Örebroföretagaren Benjamin Isasson tilldelades i går priset ”Årets manliga stjärnskott” på regionfinalen i EY Entrepreneur Of The Year. Nu är han vidare till riksfinalen i Stockholm.

EY Entrepreneur Of The Year är en av världens främsta entreprenörsutmärkelser och i går kväll delades priser till regionfinalisterna ut.

Bland vinnarna i region Svealand finns Benjamin Isasson, 29 år, från Örebro som vann priset ”Årets manliga stjärnskott”. Han vann med företaget FMF Assistans som har målet att bli Sveriges bästa assistansbolag.

Final i Stockholm

Vinnarna från Svealand kommer nu att möta vinnarna i de övriga fem regionfinalerna när Sverigefinalen i Stockholms stadshus går av stapeln den 25 januari.

– Det är en individuell utmärkelse, men vill jag poängtera att det är ett kollektiv bakom det här priset. Jag har oerhört fantastiska medarbetare med en enorm kompetens och engagemang. Utan dem hade jag inte fått det här priset, säger han.

”Viktigast är kundfokus”

Benjamin själv tror att han fick priset för att de har nöjda kunder.

– Jag tror att jag har fått det eftersom vi har gjort ett fantastiskt bra arbete. Det viktigaste för mig och företaget är att ha ett kundfokus och det här priset visar att vi har nöjda kunder.

Har du någon chans i finalen i Stockholm?

– Att bara få vara med i sådan här turnering är en vinst för mig. Jag är nöjd att jag har fått det här priset, resten är en bonus.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.