Polisen efterlyser iakttagelser av en vit bil med särskilda kännetecken vid tiden för det misstänkta mordet på en gravid 20-årig kvinna i centrala Örebro förra helgen. Foto: Malin Gotlin, SVT /Polisens facebooksida

Polisen efterlyser iakttagelser efter misstänkt mord på gravid kvinna i Örebro

Uppdaterad
Publicerad

På fredagen gick Örebropolisen ut med en efterlysning av iakttagelser av en vit bil. Fordonet är av intresse för utredningen av mordet på en kvinna i 20-årsåldern i Örebro förra helgen.

Det är på sociala medier som polisen efterfrågar allmänhetens eventuella iakttagelser av en vit Toyota av årsmodell 2011. Perioden av intresse är den 27 till den 29 april i år.

– Vi har blivit ombedda av utredningen att lägga ut det här och är det så att man hört eller sett något kan det vara av vikt för utredningsarbetet och därför uppmanar vi folk att höra av sig, säger Mats Öhman, presstalesperson vid polisen region Bergslagen.

Polisen uppger även att de är intresserade av andra iakttagelser kring Kungsgatan i centrala Örebro under samma tidsperiod.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Gravid kvinna mördad i Örebro

Mer i ämnet