Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen undersöker eventuellt samband mellan fynd och misstänkta mordet i Ladugårdsängen

Uppdaterad
Publicerad

På onsdagen hittades ett föremål i Ladugårdsängen där polisen undersöker ett eventuellt samband med det misstänkta mordet i helgen. Samtidigt har polisen påbörjat dörrknackning i området, som en del av mordutredningen.

– Dörrknackning är en tidig åtgärd och en vanlig del av en utredning. Primärt är det på grund av brottet i helgen. Sedan spelar föremålet in också, säger Stefan Dangardt, presstalesperson vid polisen.

På onsdagen hittades någon typ av föremål i Ladugårdsängen och polisen spärrade av platsen. Då kunde polisen uppge att det finns misstankar om att föremålet har koppling till ett brottsärende. Vad det är för föremål vill man fortfarande inte berätta.

– Vi kan inte utesluta att det har med brottet att göra. Men jag kan inte kommentera något mer om det, säger Stefan Dangardt.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.