Polisen utreder grovt våldsbrott i Ljusnarsbergs kommun

Uppdaterad
Publicerad

Polisen larmades vid 18-tiden på tisdagskvällen till en adress i Ljusnarsbergs kommun angående en misstänkt grov misshandel. Flera patruller kallades till platsen, men polisen är väldigt förtegen under tisdagskvällen.

Larmet kom klockan 18.18.

– Vi har ett pågående ärende i Ljusnarsbergs kommun. Det är är ett misstänkt grovt våldsbrott som vi håller på att utreda just nu. Det är allt jag kan säga för närvarande för att inte störa utredningen, säger Lars Hedelin, presstalesperson vid polisregion Bergslagen, i ett inledande skede.

Vid 20-tiden befann sig flera patruller fortfarande på platsen och det genomfördes vittnesförhör. En teknisk undersökning kommer att genomföras.

Knapphändiga uppgifter

Det finns inga uppgifter om personskador eller om någon gripits i samband med händelsen. Ännu vid 22:00 på tisdagen fanns ingen ny information från polisen.

– Inte i nuläget. Vi kommer berätta mer så snart förundersökningsledare bedömer att det inte skadar utredningen, säger polisens presstalesperson Lars Hedelin.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.