• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Kumla kommun, i Örebro län. Det kommunala dricksvattnet är påvisat förorenat av bakterier. Kommunledningen uppmanar alla att koka vattnet före förtäring. Läs mer här

Foto: SVT

Singelolycka på riksväg 51 – ung kvinna skadad

Publicerad

Under natten mot fredagen inträffade en singelolycka på riksväg 51 strax söder om Hjortkvarn. En ung kvinna som färdades i en personbil körde av okänd anledning av vägen.

Larmet kom klockan 01.55 om att en personbil kört av vägen i södergående riktning på riksväg 51, strax söder om Hjortkvarn.

– Det var en singeloycka. En kvinna i 20-årsåldern hade kört av vägen och när patrullen kom fram var hon vid medvetande, men var blodig i ansiktet, säger Kenneth Johannesson, vakthavande befäl vid polisen region Bergslagen.

Ingen misstanke om brott

Orsaken till olyckan är oklar. Polisen har upprättat en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

– Ambulanspersonal undersökte henne på plats och var kvar ganska länge. Men hon behövde inte avtransporteras till sjukhus. Bilen fick bärgas från platsen, säger Martin Duberg, inre befäl vid Nerikes brandkår.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer