Burkar, matrester, kläder och krossat glas fick städas upp på måndagsmorgonen. Foto: Marcus Titus/SVT

Truckstop nedskräpat efter bilträff: ”Massor med glas och vassa föremål”

Uppdaterad
Publicerad

I helgen arrangerades en spontan bilträff på lastbilsparkeringen vid Truckstop. Det ledde till en rejäl nedskräpning och på måndagsmorgonen fick fastighetsägaren städa upp i området.

Det är inget nytt fenomen att det skräpas ned i samband med bilträffar. Senast i augusti i fjol rapporterade SVT om nedskräpning i samband med den årliga Sverigeträffen.

I helgen arrangerades en spontan bilträff vid Truckstop i Örebro, vilket även då ledde till omfattande nedskräpning. På måndagsmorgonen fick anställda på Bröderna Engströms entreprenadmaskiner, som äger delar av fastigheten, städa upp efter helgens festligheter.

– Vi är ju tvungna att ta hand om det. Det är massor med glas och vassa föremål, säger Per-Erik Engström, ägare av Bröderna Engströms entreprenadmaskiner.

Se hur området såg ut efter helgens bilträff i klippet ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.