Två män greps på E18 misstänkta för att ha stulit lastpallar

Uppdaterad
Publicerad

Två män i 30-årsåldern greps på torsdagskvällen misstänkta för att ha stulit lastpallar. Männen greps när polisen fått stopp på deras fordon på E18 i höjd med Sandviken i Karlskoga.

Det var strax innan halv nio på torsdagskvällen som polisen fick ett larm från en person i Karlskoga som uppger att han sett flera personer lasta in lastpallar i två större bilar och åker därifrån.

Polisen fick stopp på de två bilarna på E18 och hittar ett antal lastpallar i bilarna. De två män som körde bilarna grips och misstänkts nu för stölden av pallarna.

Stoppandet av bilarna och själva gripandet ska ha gått lugnt och städat till enligt polisens presstalesperson Christina Hallin.

– Jag har inga uppgifter om att det ska ha varit någon jakt eller stökigt gripande, säger hon.

Polisen kommer att hålla förhör med männen, därefter är det upp till åklagare att besluta om männen ska förbli frihetsberövade.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.