Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
– Att vara lyhörd mot allmänheten är hela idéen med demokratin, säger Stefan Wik som är glad över att kommunen byt ut den gamla granen. Foto: August Askbom & Mimmi Moberg/SVT

Ny ”tätare” gran på Stora torget i Mjölby ”är perfekt”

Uppdaterad
Publicerad

Till många mjölbybors glädje så började julen om på nytt under måndagen. Den tidigare kritiserade julgranen på stora torget hamnade på soptippen och ersattes av ny gran med fler grenar.

– Den nya granen är alla tiders, den är mycket fin, det var inte den gamla som var väldigt gles i mitten, säger Christina Hedby.

Stefan Wik som hade hört talas om den berömt glesa grannen tog omvägar hem för att se den. Till hans besvikelse så var han några timmar sen och möttes istället av den nya.

– Jag tog den här vägen för att se den gamla. Den ny ser riktigt bra ut. Det är bra att man kan ändra sig och lyssna på vad allmänheten tycker, säger Stefan Wik.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.