Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video

Webbläsaren stöds inte

SVT stödjer inte uppspelning i din webbläsare. Vi rekommenderar därför att du byter till en annan webbläsare.
Mösspåtagningen för eleverna Lina Christensson, Sanica Thorn och Stina Willén, tillsammans med sina kompisar på Klara gymnasium i Linköping, skedde med försiktighet på Stångebrofältet. Foto: Jeppe Gustafsson

Ett hopp för framtiden...

Uppdaterad
Publicerad

Det är nästan prick en månad kvar till Studenten. Men fortfarande är det ett ovisst läge för studenterna i Linköpings kommun.

Hur blir det med utspringet? Får familj och släkt vara med och fira på skolgården? Och åka flak, hur blir det med det?

En sak är i alla fall säker, studenten blir av och det måste trots allt firas på något sätt. För det är ju en av livets stora milstolpar.

Mösspåtagningen för eleverna Lina Christensson, Sanica Thorn och Stina Willén, tillsammans med sina kompisar på Klara gymnasium i Linköping, skedde med försiktighet på Stångebrofältet.

Här samlades studenterna i grupper och det var en glädjens dag när mösspåtagningen ägde rum. Men lekarna, de fick stå över denna gång, i dessa coronatider.

... Inga stormar än i våra sinnen bo, hoppet är vår vän, och vi dess löften tro, när vi knyta förbund i den lund, där de härliga lagrarna gro! Där de härliga lagrarna gro!

Hurra!

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

Linköping

Mer i ämnet