När Bert Robertsson nu blir huvudtränare för LHC kommande säsong ställde vi frågan: ”Hur är ditt förhållande till White Lions (supportergruppen)?” Foto: SVT

Frågan som får LHC-tränaren att skratta

Uppdaterad
Publicerad

Nye tränaren Bert Robertsson är på plats för att leda LHC till framgångar. Men först ska han vinna över supportrarna på sin sida.

Det är ingen hemlighet att Robertsson under sin tid som assisterande tränare i Skellefteå väckte reaktioner efter sina många känsloutbrott i media. Älskad av sina egna fans i Skellefteå – men inte lika omtyckt av motståndarfans.

När Bert Robertsson nu blir huvudtränare för LHC kommande säsong ställde vi frågan: ”Hur är ditt förhållande till White Lions (supportergruppen)?”

Linköping

Hör hans svar i klippet ovan.

Bert Robertsson är något av en känslomänniska. Han menar han har en passion för hockey som gör att han är beredd att jobba hårt för att LHC ska nå sitt mål att vara i en SM-final inom tre år.

– Jag är villig att offra väldigt mycket trygghet för min egen person för att andra runt omkring ska få vara framgångsrika. Jag är beredd att sätta mycket på spel för att LHC ska bli en framgångsrik förening säger Bert Robertsson.

Bert Robertsson har skrivit på för tre år med Linköping.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Linköping

Mer i ämnet