Will Smith och Joel Kinnaman golfar på Gotland. Foto: TT/Skärmdump

Här spelar Will Smith golf med Kinnaman – på Gotland

Uppdaterad
Publicerad

Hollywoodstjärnan Will Smith på semester med sin senaste bästis? De senaste dagarna har bilder på Smith och svenska skådespelaren Joel Kinnaman dykt upp här och var. Häromdagen sågs de i Stockholm, vandrandes på Gärdet. I dag: På en golfbana på Gotland.

Joel Kinnaman, känd från bland annat Robocop, och Will Smith har känt varandra sedan 2015, då de spelade in filmen Suicide Squad tillsammans. Då la Kinnaman upp en bild på Instagram då han tatuerades av Smith, med texten:

”Har fått min #skwad-tatuering :). Will har många talanger, men att tatuera är inte en av dem. Det var som att se en full bebis köra en helikopter”

På midsommardagen la Visby Golfklubb upp en bild på de två skådespelarvännerna – med golfklubborna i högsta hugg. Bland kommentarerna kunde man utläsa att Kinnaman och Smith anlänt till klubben med helikopter, men i övrigt finns lite information om varför duon är där just nu.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.