Isak Pettersson och Andreas Johansson. Foto: Robert Henriksson/ TT och Stefan Jerrevång/TT

IFK-spelare nominerade till pris

Uppdaterad
Publicerad

IFK Norrköpings tränare Jens Gustafsson och spelarna Isak Pettersson och Andreas Johansson är alla nominerade i olika kategorier när Allsvenskans stora pris ska hållas den 19 november.

Allsvenskans stora pris hålls varje år för att prisa de bästa spelarna och tränarna under den gånga allsvenska säsongen.

IFK Norrköpings fina säsong belönas nu med nomineringar i kategorierna bästa tränare, bästa målvakt och bästa försvarare.

Norrköping

Reflexsnabbe Isak Pettersson som köptes från Halmstad BK är trots sin unga ålder på 21 år redan en av allsvenskans bästa målvakter. Vilket nu bekräftas i nomineringen till bästa målvakt.

Veteranen och kaptenen Andreas Johansson har chans att avsluta sin karriär i IFK Norrköping med att utses till bästa försvarare.

IFK Norrköping resultat i allsvenskan betyder att också tränaren Jens Gustafsson kan kamma hem ett pris i kategorin bästa tränare.

Även Norrköpingsfostrade Kristoffer Olsson och Muamer Tankovic är nominerade. Olsson till bästa mittfältare och mest värdefulla spelare. Tankovic till årets nykomling.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Norrköping

Mer i ämnet