Foto: Jonas Ekström/TT

Wallberg fördes akut till sjukhus

Uppdaterad
Publicerad

Den förre proffsboxaren Frida Wallberg, ursprungligen från Åtvidaberg fördes med ambulans till sjukhus, efter att hon förlorade medvetandet. Detta har hänt några gånger, skriver hon i sociala medier.

På sitt instagramkonto skriver 35-åringen att ambulans fick hämta henne i helgen.

”I lördags tuppade jag av och blev okontaktbar så att ambulanspersonal fick komma hem och hämta mig. Efter diverse och många undersökningar är jag nu på benen igen. Läkarna kommer nu att göra en uppföljning på varför de blir så här. Har hänt några gånger innan, skriver hon på sitt konto.”

Den 14 juni 2013 gick Frida Wallberg en titelmatch för att försvara sitt WBC-bälte mot australiskan Diana Prazak. Efter åtta ronder slutade matchen på värsta tänkbara sätt. Frida Wallberg knockades så allvarligt att hon akut fick opereras för en hjärnblödning som hade kunnat kosta henne livet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Frida Wallberg

Mer i ämnet