MFF Supports ordförande Rebecca Mayer tror att stadion kommer att fyllas med sång trots den begränsade publikkapaciteten under mötet med Juventus. Foto: SVT/Johan Dernelius

MFF Support: ”Vi kommer att låta som en fullsatt stadion”

Uppdaterad
Publicerad

Snart börjar ännu ett äventyr i Champions League för Malmö FF. Den trogna och högljudda klacken brukar vara en viktig del i lagets framgång men i mötet mot Juventus kommer supportrarna behöva skrika högre än vanligt eftersom att den första gruppspelsmatchen spelas inför begränsad publik.

För tredje gången på sju år har Malmö FF lyckats ta sig till gruppspelet i Champions League. Vid de tidigare tillfällena har en sprängfylld stadion försökt lyfta Malmölaget. Såväl klubben som supportrarna har, in i det sista, hoppats på lättade restriktioner och fulla läktare.

– Det är klart att det hade varit underbart om vi hade full kapacitet men nu är det som det är och vi kommer inte att göra spelarna besvikna. säger MFF Supports ordförande Rebecca Bayer.

Sista CL-matchen med publikbegränsningar

Tisdagens match mot Juventus är den sista hemmamatchen i Champions League som spelas inför nedbandat publik och allt som allt kommer det att släppas in omkring 5500 åskådare.

– Vi är inte så många rent fysisk men jag tror att vi kommer att låta som en fullsatt stadion, säger Rebecca Bayer.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.