Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Området kring villan spärrades av för teknisk undersökning och polisen genomförde dörrknackning i området. Foto: Mikael Nilsson

Mordförsök i Trelleborg – kvinna förd till sjukhus

Uppdaterad
Publicerad

En kvinna har förts till sjukhus med stickskador efter larm om bråk i en villa i centrala Trelleborg. En kvinna i 25-årsåldern har anhållits misstänkt för mordförsök.

Texten har uppdaterats. I en tidigare version uppgavs att den misstänkta var en man men den uppgiften stämde inte.

– Vi åkte dit med anledning av ett bråk. Polisen anträffar först en misstänkt gärningsperson och sedan en kvinna som ska ha någon form av stickskador, säger Calle Persson, polisens presstalesperson.

Händelsen inträffade strax före klockan 16 på måndagen. Platsen spärrades av för teknisk undersökning och polisen genomförde dörrknackning i området.

Vårdas på sjukhus

Det är okänt hur svårt skadad kvinnan i 50-årsåldern är.

– Hon får behandling på sjukhus, så får vi se vad sjukvården säger och om vi kan hålla förhör med henne, säger Calle Persson. 

Offret och den misstänkta kvinnan i 25-årsåldern tillhör samma familj, enligt polisen.

– Personen har anhållits misstänkt för försök till mord, säger Anders Olsson, inre befäl vid polisen i Ystad. 

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.