Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
”Jag är här för att jag måste”, säger ravebesökaren Joakim Svensson. Foto: Ebba Torstensson/SVT

Tolv timmar rave inomhus i Malmö blev fullbokat

Uppdaterad
Publicerad

Under lördagen pågick ett rave i Malmö, men inte i den traditionella bemärkelsen för endast fyra fick vara på dansgolvet åt gången. Trots det verkar det ha gått hem hos besökarna.

– Det verkar som människor verkligen har behövt det här, säger arrangören Mika Hallbäck som är en av arrangörerna.

Vid 8.00 på lördagsmorgonen började festen på kulturhuset Inkonst i Malmö. Det var det första av totalt tolv ravetimmar på det rökiga dansgolvet med den höga musiken.

– Det var helt fantastiskt. Att få ett helt dansgolv för sig själv var nog det bästa, säger Lisa Ruber som var en av besökarna.

Alla besökare köpte biljetter för ett par veckor sedan. 13 DJ:s spelade under dagen och när man köpte biljetten valde man själv vilken timme man ville vara där. En av besökarna lät det trots allt bli en heldag.

– Jag köpte åtta biljetter, två till olika fyra tillfällen. Så lite olika kompisar har följt med på olika gig, säger Joakim Svensson.

Se videon för att hänga med på en av årets första rave i Malmö.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer