En singelolycka inträffade under torsdagskvällen på Skabersjövägen utanför Svedala. Foto: Mikael Nilsson

Två unga vuxna och ett barn döda i bilolycka utanför Svedala

Uppdaterad
Publicerad

En singelolycka inträffade under torsdagskvällen på Skabersjövägen utanför Svedala. Tre personer skadades och fördes iväg med ambulans. De avled senare.

Larmet om singelolyckan kom till SOS Alarm strax innan klockan 20.

Polisen var tillsammans med räddningstjänst och ambulans snabbt på plats och vägen stängdes av för trafik under räddningsinsatsen.

”En allvarlig trafikolycka”

– Det är en allvarlig trafikolycka där vi haft flera personer som varit fastklämda i ett fordon, säger Hampus Aronsson, yttre befäl på räddningstjänsten i Svedala på torsdagskvällen.

Enligt Hampus Aronsson, yttre befäl på räddningstjänsten i Svedala handlade det om en bil som kört av vägen och in i ett träd men exakt hur olyckan har gått till var på torsdagskvällen för tidigt att svara på.

12-åring död

De omkomna är en 22-årig kvinna, en 21-årig man och en 12-årig pojke, meddelade polisen på fredagsförmiddagen. De anhöriga är underrättade.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.