Den döde mannen bedöms ha varit i 60-årsåldern. Han hade inga nycklar eller plånbok på sig. Foto: Johan Dernelius/SVT och Polisen

Uppgifter: Den mystiske döde mannen kan vara identifierad

Uppdaterad
Publicerad

Den man som dog efter att ha hittats på stranden utanför Höllviken kan ha blivit identifierad som en norsk man i 60-årsåldern som hyrt en stuga i närheten, enligt uppgifter till Aftonbladet.

Det var den 21 april som mannen hittades på Kämpingestranden utanför Höllviken. Sedan dess har hans identitet varit okänd, trots att polisen i flera veckor försökt identifiera honom.

Förra veckan släpptes en fantombild på mannen i hopp om att någon skulle känna igen honom.

Polisen: Inga kommentarer

Nu kan den mystiske mannen vara identifierad, enligt Aftonbladet ska han vara en norsk man i 60-årsåldern som hyrt en stuga i närheten av stranden.

Men förundersökningsledare Andreas Hermann säger till SVT Nyheter Skåne att mannen inte är identifierad och vill inte lämna några kommenterar om hur utredningen går.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Den döde mannen bedöms ha varit i 60-årsåldern. Han hade inga nycklar eller plånbok på sig. Foto: Johan Dernelius/SVT och Polisen

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.