Kupongen med 13 rätt som gav 3,25 miljoner lämnades in i Kalmar Foto: TT

13 rätt på stryktipset gav miljonvinst i Kalmar

Uppdaterad
Publicerad

På lördagen var det fyra kuponger som prickade in 13 rätt på stryktipset. En av dem lämnades in av en småbarnspappa från Kalmar – vinsten drygt 3,3 miljoner.

Innan sista stryktipsomgången mellan Tottenham och Everton var färdigspelad satt han med en kupong med 12 rätt. 

– Jag minns knappt matchen. Jag vandrade fram och tillbaka framför min TV. Jag hade 12 rätt inför den sista matchen, med utdelning på 49 000 kronor. Bara då var jag helt chockad, berättar Kalmarvinnaren när Svenska Spel får tag på honom under söndagen. 

Tottenham fixade miljoner

Matchen slutade med seger för Tottenham som skulle bli en etta på kupongen, precis som det stod på kupongen i Kalmar. 

– När matchen var slut satt jag och uppdaterade appen varje sekund för att få resultatet bekräftat. När det väl blev bekräftat trodde jag inte på det. Jag tänkte att det måste blivit fel. Det är för många siffror. Det måste vara 33 000 kronor. 

”Ge mina barn ett startkapital”

Men det var fler siffror än så. Utdelningen landar på totalt 3 330 700 kronor för Kalmarbon och Manchester United-supportern. 

– Det här förenklar livet drastiskt. Jag kan ge mina barn ett startkapital när de fyller 18 år. Det är väldigt stort för mig. Sen har jag gift mig ganska nyligen. Vi har pratat om bröllopsresa, nu kan vi boka den, säger vinnaren. 

Vinnaren önskar att vara anonym. Miljonkupongen lämnades in på Stora Coop i Kalmar. De andra kupongerna med 13 rätt lämnades in i Hörenfors, Stockholm och Gustavsberg. 

Rätt rad för 13 rätt

1. Tottenham – Everton 1

2. Chelsea – Leicester X

3. Crystal P – Burnley 1

4. Huddersfield – West Ham 2

5. Newcastle – Swansea X

6. Watford – Southampton X

7. West Bromwich – Brighton 1

8. Barnsley – Wolverhampton X

9. Birmingham – Derby 2

10. Bristol C – Norwich 2

11. Ipswich – Leeds 1

12. Middlesbrough – Fulham 2

13. Millwall – Preston X

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.