Bil med fyra barn i voltade av vägen på E22

Uppdaterad
Publicerad

En bil voltade av vägen på E22, i höjd med Misterhult i Oskarshamns kommun, under söndagskvällen. Totalt fyra barn fanns i bilen, varav ett har fått föras till sjukhus. Även barnets ena förälder har förts till sjukhus.

Det var strax efter klockan 19 på söndagen som singelolyckan inträffade på E22, norr om Oskarshamn. En personbil voltade av vägen, polis och räddningstjänst skickades till platsen.

I bilen färdades fyra barn, på förarplats satt deras ena förälder. Ett av barnen i bilen fick föras till sjukhus, men skadorna bedömdes som lindriga och barnet behövde inte läggas in.

– Det är en familj, konstaterar Rickard Lundqvist, presstalesperson vid poliseregion Syd.

I samband med händelsen stannade en annan personbil till vid olycksplatsen, i denna bil ska barnens andra förälder ha färdats. Även han har förts till sjukhus. Polisen skriver på sin hemsida att ”skadan har uppstått i samband med undsättandet”.

Skadeläget är i nuläget oklart.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.