Roger Forsberg blir ny tränare i Troja Ljungby. Foto: Suvad Mrkonjic BIldbyrån/ Claidio Bresciani TT

Roger Forsberg ny tränare i Troja Ljungby

Uppdaterad
Publicerad

Troja Ljungbys nya huvudtränare blir Roger Forsberg som förra säsongen tränade Västervik. Det berättade klubben på sin hemsida på onsdagen.

Forsberg har ett förflutet som huvudtränare i klubbar som Timrå och HV71:s juniorverksamhet. Kontraktet med Troja Ljungby är skrivit på två år. När Troja nu ska göra en omstart i division ett kommer laget ha en betydligt yngre prägel.

-Rogers tidigare uppdrag har visat att han är en tränare som gillar och är duktig på att utveckla och leda unga spelare. En egenskap som vi är i stort behov av i vår så kallade nystart, säger klubbchefen Daniel Håkansson. 

Ny målvakt

Samtidigt så väljer klubben att kontraktera en ny målvakt. 25-åringen Wictor Ragnewall ansluter från Oskarshamn och skriver på ett-årigt kontrakt med Troja. 

-Wictor är en storvuxen målvakt med erfarenhet från Hockeyallsvenskan. Han gör lite av en omstart i Hockeyettan och hans ambition stämmer väl överens med vår, säger Daniel Håkansson. 

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.