Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Hör Guif-tränaren Zoran Roganovic berätta om Eskilstunafostrade Eric Johansson och om Sveriges chanser i VM-semifinalen mot Frankrike. Foto: TT/SVT

Guif-tränaren Zoran Roganovic om Eric Johansson: ”Kommer bli en av världens bästa”

Publicerad

Eskilstunagrabbarna Daniel Pettersson och Eric Johansson spelar på fredagskvällen semifinal i VM i handboll. Guif-tränaren Zoran Roganovic tror att båda kan spela avgörande roller i kvällens drabbning mot Frankrike.

För två år sedan lämnade Eric Johansson hemmaklubben Guif för att bli proffs och spelar nu i den tyska ligan. I Guif hade han Zoran Roganovic som tränare.

– Som spelare är han helt otrolig. Från första dagen visste jag att han kommer att bli gigantisk och det visar han nu i sitt första VM, säger Roganovic som förutom att vara tränare i Guif under VM coachade Montenegro som åkte ut i mellanrundan.

Hör Guif-tränaren Zoran Roganovic berätta om Eskilstunafostrade Eric Johansson och Daniel Pettersson och om Sveriges chanser i VM-semifinalen mot Frankrike.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.