Polisen har bland annat spärrat av en bit av Krukmakargatan. Foto: Erik Norbergh

Misstänkt skottlossning i Torshälla – flera områden spärrades av

Uppdaterad
Publicerad

Polisen har fått in flera samtal från personer som ska hört misstänkt skottlossning i Torshälla, norr om Eskilstuna. Polisen spärrade inledningsvis av flera områden i anslutning till Krukmakargatan.

Vid 06.30 på onsdagsmorgonen fick polisen in samtal från boende i Torshälla som uppgav att de hört smällar som lät som misstänkt skottlossning.

Ingen person är skadad och polisen har ingen misstänkt i nuläget.

– Vi kan just nu inte gå in på vad som får oss att misstänka att det rör sig om en skottlossning, polisens presstalesperson Thomas Agnevik på förmiddagen.

Misstankarna stärktes

De poliser som kom till platsen efter larmet fick sina misstankar om att det skett en skottlossning stärkta, uppger Thomas Agnevik för Sveriges radio, utan att specificera vad det är för fynd de gjort på platsen.

Polisen pratade med vittnen och spärrade inledningsvis av flera områden runt Krukmakargatan för närmare undersökning. Kriminaltekniker undersökte platsen för att säkra fler fynd.

Även ett område på Slussgatan är avpärrat efter larmet om skottlossningen. Foto: Erik Norbergh

Den som har upplysningar som kan bidra till utredningen uppmanas ta kontakt med polisen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.