• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Östersund i Jämtlands län. Det brinner i en byggnad med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Jämtland.

Gianluca Curci har gjort en stark säsong, nu tror Nannskog att italienaren får en nyckelroll i kvalmatcherna mot BP. Foto: SVT

Nannskog om AFC:s stjärnmålvakt: ”Behöver stänga till butiken”

Uppdaterad
Publicerad

I kvällens kvalmatch mot Brommapojkarna behöver AFC-målvakten Gianluca Curci spela på topp. Det tror SVT:s expert Daniel Nannskog.

Curci kom överraskande till AFC Eskilstuna inför säsongen 2018. På meritlistan finns flera klubbar i Serie A. Med en stark säsong bakom sig har han varit en starkt bidragande orsak till AFC:s tredjeplats. Nu väntar alltså kval mot Brommapojkarna.

– Han behöver ”stänga till butiken” som det heter, säger Nannskog.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.