Ingen ska ha blivit allvarligt skadad när bilen på onsdagseftermiddagen brakade in i skyltfönstret. Foto: Tomas Blideman/SVt

Bil har kört in i skyltfönster i Norrtälje

Uppdaterad
Publicerad

Strax efter 15-tiden på onsdagen larmades räddningstjänst och ambulans till Norrtälje efter en trafikolycka. Det ska röra sig om en bil som kört in i ett skyltfönster men ingen person ska ha några allvarliga skador.

– Jag hörde en stor smäll och då sprang jag ut, säger butiksägaren till lokalen bredvid som var först på plats.

Räddningstjänst, ambulans och polis är på plats i centrala Norrtälje efter att en personbil kört in i ett skyltfönster.

– Det är inga allvarliga personskador, det var en person som blev lite tillknuffad av bilen men det är lugnt med alla på platsen, säger Timmy Cehlin vid Storstockholms brandförsvarsförbund.

Den aktuella butiken var stängd och enligt räddningstjänsten verkar det inte ligga någon brott bakom händelsen.

– Det verkar vara en olyckshändelse. Butiken ligger precis vid en parkering så det är förmodligen så att man försökt parkera.

Polisen kommer att utreda olyckan som vållande till kroppsskada och vårdslöshet i trafik.

Hör räddningsledaren berätta om olyckan i videon.

Först på plats: ”Hörde en stor smäll”

I lokalen bredvid ligger en butik som säljer östasiatisk mat. Butiksägaren var först på plats och hjälpte bilföraren och en passagerare ut ur bilen.

– Jag hörde en bil som gasade och sedan en stor smäll och då sprang jag ut. De var så chockade så att de inte visste vad de skulle göra. De bara satt kvar, säger butiksinnehavaren som inte vill uppge sitt namn.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.