Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Polisinsats på en adress på Kungsholmen. Foto: Blåljusbilder

Misstänkt grovt brott på Kungsholmen

Uppdaterad
Publicerad

Polisen utreder ett grovt brott som ska ha inträffat på Kungsholmen i centrala Stockholm. Fyra personer har gripits sedan två kvinnor påträffats fastbundna i en lägenhet, enligt uppgifter till Aftonbladet.

Fler poliser kallades till en adress på Kungsholmen i centrala Stockholm under tisdagen. Även tekniska undersökningar har genomförts på platsen.

– Vi utreder just nu ett grovt brott i form av misshandel, mer kan jag inte säga, säger polisens presstalesperson Anders Bryngelsson.

Polisen är i övrigt förtegen om händelsen. Men enligt uppgifter till Aftonbladet och Expressen ska två kvinnor suttit fastbundna i en lägenhet och utsatts för hot, misshandel och rån.

Fyra personer gripna

Fyra misstänkta personer greps i en bil under tisdagskvällen och polisen har inlett en förundersökning. Händelsen utreds som grov misshandel, människorov, grovt olaga hot och vapenbrott, enligt Aftonbladet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.