Polisen är på plats i Bredäng och utreder ett misstänkt mord efter att en man hittads död på en parkeringsplats. Foto: Blåljusbilder

Misstänkt mord i Bredäng – avliden man hittades på parkering

Uppdaterad
Publicerad

Polisen utreder ett misstänkt mord i Bredäng efter att en man hittats avliden på en parkeringsplats vid ett vandrarhem. Polisen larmades redan under natten till samma vandrarhem efter larm om ett bråk.

– Vi kan inte utesluta att det finns en koppling, säger Anna Westberg, polisens presstalesperson.

Polisen larmades vid 15.30-tiden till ett vandrarhem i Bredäng i södra Stockholm efter larm om en avliden man på en parkering utanför vandrarhemmet.

– Vi fick in samtal från personal på vandrarhemmet i Bredäng om att man anträffat en avliden person utanför vandrarhemmet. De säger helt enkelt att det är en död kropp som ligger där, säger Anna Westberg, polisens presstalesperson.

Enligt polisen ska skador på den döde mannens kropp göra att man misstänker att han utsatts för ett brott och man utreder därför händelsen som ett misstänkt mord. Man har spärrat av platsen för en teknisk undersökning och man kommer under kvällen att samla in vittnesuppgifter.

Larmades till samma vandrarhem under natten

Redan under tisdagsnatten larmades polisen till samma vandrarhem. Vid 02-tiden fick man samtal om bråk med när patrullen anlände andträffades varken någon skadad person eller någon misstänkt gärningsperson men man upprättade trots det an anmälan om en misstänkt misshandel.

– Vi kan inte utesluta att det finns en koppling. Vi jobbar på att samla in information, säger Anna Westberg och fortsätter:

– Vi försöker lägga ett pussel.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App Store
Ladda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.