Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Polisen om kvinnan som fallit från balkongen: ”Skadats svårt” Foto: Blåljusbilder

Kvinna har fallit från balkong i Hässelby gård – livshotande skador

Uppdaterad
Publicerad

En kvinna är livshotande skadad efter ett fall från en balkong på tredje våningen i Hässelby gård i västra Stockholm, uppger polisen. En man har anhållits misstänkt för mordförsök.

Polis, räddningstjänst och ambulans befann sig på plats i Hässelby gård i västra Stockholm efter att en kvinna i 40 årsåldern har fallit från en balkong på tredje våningen av ett flerfamiljshus. Larmet kom in till polisen strax efter klockan 07 på lördagsmorgonen.

– En kvinna har livshotande skador och har förts med ambulanshelikopter till sjukhus, säger Ola Österling, presstalesperson på polisen.

En man i 50-årsåldern greps av polis på platsen misstänkt för mordförsök och en förundersökning har inletts. Vid halvtvå-tiden meddelade polisen att den gripne mannen förhörts och därpå anhållits.

Vittnen hörs

Mannen och kvinnan har en relation till varandra, men exakt hur den relationen ser ut vill polisen inte kommentera. Brottsplatsen har spärrats av för kriminalteknisk undersökning och polisen hör nu vittnen och knackar dörr i området.

– Vi har hört ett flertal vittnen kring den här händelsen, vi håller på att ta fram en detaljerad lägesbild av vad som hänt, säger Ola Österling.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
En kvinna är livshotande skadad efter ett fall från en balkong på tredje våningen i Hässelby gård. Foto: Blåljusbilder

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.