Polisen avvisade ett hundratal personer från en fest i Västberga industriområde natten mellan lördagen och söndagen. Arkivbild. Foto: TT

Polisen stängde svartklubb i industriområde

Uppdaterad
Publicerad

Hundratals personer hade i natt samlats i Västberga industriområde för att festa i en lokal. Då slog polisen till, stoppade festen och avvisade ett hundratal personer, rapporterar Aftonbladet.

Flera dj:ar var bokade till evenemanget i Västberga industriområde i Stockholm. Festen skulle pågå från klockan 23 på lördagskvällen till klockan sju på söndagsmorgonen, men tog slut strax efter midnatt, då polisen stoppade tillställningen.

– Vi betraktade det här som en offentlig tillställning och beslutade om att upplösa den för att det var för mycket folk helt enkelt, säger Eva Nilsson, presstalesperson på Stockholmspolisen, till tidningen.

Arrangören menar att det hela var en privat fest men skriver på Facebook att de inte kommer arrangera fler fester i lokalen.

Har du bilder från festen? Mejla gärna till stockholm@svt.se.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.