Shkodran Maholli säljs till Silkeborg IF Foto: TT

Maholli lämnar Sirius – går till Silkeborg IF

Uppdaterad
Publicerad

Under onsdagseftermiddagen meddelade Sirius att Shkodran Maholli säljs till Silkeborg IF.

Det var under sommaren 2017 som anfallaren Shkodran Maholli värvades till Sirius. Maholli började starkt när han kom till laget och gjorde sex mål under hösten, men säsongen i år har varit segare med bara ett mål i Allsvenskan.

Nu, ett år senare, säljs Maholli från Sirius till Silkeborg IF.

– Shkodran ville gärna ta det här steget, och när den andra klubben också betalar vad vi anser vara ett skäligt pris så vill vi inte stoppa någon från att gå vidare i sin karriär. Vi tackar Shkodran för hans tid i Sirius och önskar honom lycka till framöver, säger Thomas Lagerlöf, på lagets hemsida.

Maholli tackade även för sin tid i Sirius.

– Jag vill tacka hela Sirius för ett lärorikt år, mina lagkamrater som blivit nära vänner och Västra Sidan som har varit där för oss i vått och torrt. Fortsätt heja på grabbarna, ni kommer att spela allsvenskt även nästa år, säger Shkodran Maholli.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.