En av bilarna som var med i olyckan på E4:an under lördagen. Foto: Utryckning Uppsala

Personbil voltade på E4 vid Björklinge – tre personer till sjukhus

Publicerad

Två bilar kolliderade på E4 vid trafikplats Björklinge, i samband med olyckan voltade den ena bilen. Tre personer fördes till sjukhus. Vägen var avstängd i norrgående riktning, men kunde öppnas igen strax efter klockan 17.

Strax efter klockan 15.30 inkom ett larm till SOS-alarm om en trafikolycka vid trafikplats Björklinge. Två bilar ska ha kolliderat i södergående riktning, varpå den ena bilen voltade in på filen i norrgående riktning. Tre personer befann sig i bilen som voltade.

– Tre personer är förda till sjukhus, två personer i ambulans och en i helikopter, säger Lisen Sessler, ledningsoperatör vid Storstockholms räddningscentral.

Det är fortfarande oklart hur allvarliga skadorna är. Den, eller de, som befann sig i den andra bilen ska inte ha allvarliga skador, enligt räddningstjänsten.

Vägen var avstängd i norrgående riktning, men kunde öppnas igen strax efter klockan 17.

– Samtliga enheter från oss har lämnat och det ska återigen vara full framkomlighet, säger Lisen Sessler.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer